Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2008

ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ...


Αγαπημένο μου ημερολόγιο...
Σήμερα ξύπνησα ευδιάθετος, γεμάτος ενέργεια για καινούρια πράγματα..###...***>>>...
Σταματώ εδώ γιατί αρχίζει και μου θυμίζει post στο lifo...
Οπότε πάμε πάλι από την αρχή...

Όταν κάποιος έχει καλή διάθεση σχεδόν πάντα κάτι συμβαίνει για να του την χαλάσει.Αυτό όμως δεν σηνέβη σε μένα, για ένα περίεργο τρόπο ,σήμερα.Απεναντίας ακολουθώντας μια καθημερινή συνήθεια, ξεφυλλίζα την εφημερίδα που αγαπώ και ξαφνικά ξεπρόβαλλαν από τις σελίδες της εικόνες μαγικές κι ονειρεμένες,εικόνες τόσο μοναδικά εκπληκτικές, που θαρρείς και ξεπροβάλλουν από κάποιο όνειρο, για να σε οπλίσουν με αισιόδοξία και αποφασιστικότητα,για το μέλλον.
Αν μή τι άλλο αποφασιστικότητα όπλισε και το χέρι αυτών των εξαίρετων νέων ,των τιμημένων πατριωτών που στάθηκαν στο πλευρό των θεματοφυλάκων της δημοκρατίας και της σταθερότητας ,που είναι οι αστυνομικοί μας.Οι υψηλές αξίες ζωής που κομίζουν αυτοί οι νεαροί-πρότυπα διδασκόμενες από φωτισμένους ανθρώπους , ήταν το μόνο κίνητρο και όπλο τους, στη μάχη τους απέναντι στους άθλιους αριστεριστές.
Αυτοί οι θλιβεροί τύποι(οι αριστεριστές),μαζί και με κάποιους άλλους γραφικούς που επιμένουν ακόμα να θεωρούν τους εαυτούς τους σκεπτόμενους πολίτες,σε μια κοινωνία όπου η σκέψη και η κριτική είναι κακουργήματα,αποφάσισαν να κάνουν αντιφασιστική πορεία, με κύρια συνθήματα κάτι για τον σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα,την καταπολέμηση του ρατσισμού και στην ελευθερία της έκφρασης.Ανήκουστη προκλητικότητα!Άν είναι δυνατόν στις μέρες που ζούμε, που οι αλλοδαποί φταίνε για όλα να παίρνουν το μέρος τους κι από πάνω.
Μπράβο λοιπόν σε αυτά τα παιδιά της ''Χρυσής Αυγής'' που σε μια κίνηση-αποθέωση του αλτρουισμού προς το κοινό καλό, έβαλαν τα στήθη τους μπροστά στην αθλιότητα φορέων όπως το ''κοινωνικό forum'',ο ΣΥΝ, η ΑΔΕΔΥ και πολλών άλλων παρακρατικών οργανώσεων, και συμπορεύτηκαν σε αυτή την ιερή μάχη, στο πλευρό των ΜΑΤ.
Από την πλευρά μου ,αν και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από τα προχθεσινά γεγονότα, θα ήθελα να κάνω μια ταπεινή πρόταση χρηστικού κυρίως χαρακτήρα,που θα απέφερε κατά τη γνώμη μου, μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα στις κονές επιχειρήσεις των δύο επίλεκτων μονάδων.
Έτσι εκτός από την ''Χρυσή αυγή'' ,προτείνω την μετονομασία των ΜΑΤ σε ''Ασημένιο Σούρουπο'' ,ώστε να υπάρχει πλέον και κοινή ονοματική προέλευση των δύο μονάδων.Με αυτό τον τρόπο θα δημιουργηθεί ένας διπλός ισχυρός θεσμικός πόλος, που μοναδικός του σκοπός θα είναι η διατήρηση της δημοκρατίας και του γένους μας και έτσι θα κοπεί ο βήχας σε αυτούς τους ενοχλητικούς που την επιβουλεύονται...

ΥΓ:Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο κόμμα του λαού.Στα γραφεία του κόμματος σας περιμένουν πρός εξυπηρέτηση σας ένας πωλητής βιβλίων και ένας γεράκος με προοδευτικές απόψεις και οξυζενέ άριο μαλλί που απαντά μέσω του τέκνου του.Εκμεταλλευτείτε το, είναι η δική σας φωνή...
Άλλωστε γιαυτό δεν τους εκλέξατε και βουλευτές;

3 σχόλια:

Αθανασία Μαυροειδή είπε...

Μπράβο!!!! Πολύ ωραίο άρθρο!!!!!!!

Αθανασία Μαυροειδή είπε...

Επίσης, προτείνω να συμπορευτούμε όλοι μας στο πλευρό του κ. Καρατζαφέρη και όσων υποστηρίζουν τις απόψεις του και τις πολιτικές του πεποιθήσεις με σκοπό την άμεση ύλοποιησή τους. Δύο σημαντικές θέσεις του αξιότιμου πολιτικού άντρα αφορούν στην επαναφορά της θανατικής ποινής και τον αποχαρακτηρισμό όλων των δασικών εκτάσεων. Δεν νομίζεται και εσείς ότι έχει φτάσει επιτέλους ο καιρός σε αυτή τη χώρα να ακουστούν σοβαρές και πάνω απ' όλα πολιτικές προτάσεις που θα προάγουν την ευημερία και ελευθερία αυτού του ταλαίπωρου και αδικημένου από τους πάντες έθνους μας;;; Σαφώς και δεν αναφέρομαι στις τοποθετήσεις του αξιοσέβαστου κ. Καρατζαφέρη για τη πραγματική μάστιγα της εποχής μας (αυτή των μεταναστών), γιατί ήδη οι συμπατριώτες μας, που σέβονται ακόμα τις αξίες και τα ιδανικά του περήφημου πολιτισμού μας, αν και όχι τόσο συτηματικά και με την θέρμη που απαιτείται, αντιμετωπίζουν τους μετανάστες με τον τρόπο που τους αξίζει (ευτυχώς που και κάτι λειτουργεί όπως θα έπρεπε). Συνιστώ σε όλους σας και ειδικά στους δύσπιστους και μετριοπαθείς να επισκεφτείτε και να διαβάσετε με ΠΡΟΣΟΧΗ, το πολιτικό πρόγραμμα του αξιοσέβαστου και τολμηρού πολιτικού.

chmarni είπε...

Σε είδα προχθές στο δρόμο
σε φώναξα, δε μ’ άκουγες
με κάποιον άλλον περπάταγες
και τον κρατούσες απ’ το χέρι
ναι τον κρατούσες απ’ το χέρι
σας είδα χέρι – Χέρι
ναι, ναι, ναι, ναι χέρι – Χέρι

Αλλά σου το ‘πα εγώ αν θυμάσαι, να προσέχεις…
και με κακές παρέες να μη μπλέκεις…

Στίχοι - Μουσική: Δημήτρης Πουλικάκος
Ερμηνία: Βλάσης Μπονάτσος