Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2008

Αποχαιρετισμός


...Και με όσους ''απίθανους'' ασχολήθηκα μέσα απο εδώ, ένας θερμός (απο)χαιρετισμός...
Καληνύχτα σας...

Υ.Σ:Η επιλογή της φωτο δεν είναι τυχαία μιας κι αποτελεί την επιτομή της ανθρώπινης βλακείας, όμοιας με εκείνη που επέδειξα κι εγώ κάποιες φορές ασχολούμενος με τους θιασώτες της...

4 σχόλια:

doctor είπε...

Ακόμα και αυτή τη χειρονομία λάθος την κάνει ο πανύβλαξ!

chmarni είπε...

Αφού λοιπόν το θέλεις τόσο πολύ, να σε αποχαιρετήσω και εγώ. Είναι αυτονόητο βέβαια, ότι δε συμφωνώ με την κατάργηση του ιστολογίου σου, αλλά εσύ είσαι αυτός που έχεις την τελική επιλογή. Σου έχω ξαναπεί ότι τη θεματολογία του ιστολογίου σου τη καθορίζεις εσύ, οπότε μπορείς να επιλέγεις θέματα που για σένα έχουν περισσότερη ουσία.
Σε κάθε περίπτωση εγώ είμαι από τους τυχερούς, αφού λόγο της προσωπικής μας σχέσης, θα έχω τη δυνατότητα να γίνομαι αποδέκτης των απόψεων σου σε πραγματικό χρόνο. Αλλά τους πολυάριθμους και ανώνυμους αναγνώστες σου δεν τους σκέφτεσαι ρε άσπλαχνε ???

giati_baba? είπε...

Τώρα επιτέλους μπορώ να κλείσω το ιστολόγιο μου!Μετά απο μακρά αναμονή ενός ίχνους σχολίου απο την πλευρά σου, είμαι στην ευχάριστη θέση να κλείσω το παρόν βήμα (!!!).Ξέρω ότι οι πολυάριθμοι αναγνώστες - οπαδοί μου θα απογοητευτούν, αλλά η απόφαση μου είναι οριστική.Το ιστολόγιο που τους κρατούσε συντροφιά ανανεωμένο σε σχεδόν καθημερινή βάση, ενασχολούμενο με λογίς - λογίς θέματα, θα κλείσει οριστικά...Είμαι σίγουρος όμως ότι τα links που υπάρχουν εδώ θα τους συντροφευουν καλύπτωντας, όσο αυτό είναι δυνατόν(...), το τεράστιο(...) κενό που αφήνω...(...)

giati_baba? είπε...

@doc---Τώρα που αποχωρεί, ο κόσμος μας θα είναι πιο φτωχός...στη βλακεία, στα ανώτερα όρια της ανθρώπινης φύσης...Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε όμως ότι ένας τέτοιος πανηλύθιος τύπος ύπηρξε το μεγαλύτερο όργανο σφαγής τα τελευταία 50 χρόνια, και ότι διέπραξε κατεξακολούθηση εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας...